Foto

" Ploaie de stele" la COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012

Cu 24 de ore inainte de "ploaia de stele" de la Alba Iulia, jucatoarele  din cele doua garnituri care se vor infrunta la COSMOTE ALL STAR GAME 2012 au prefatat intalnirea din Sala Universitatea. Extrem de incantate si nerabdatoare sa participe la evenimentul baschetbalistic, tinerele componente de la NORD si SUD au promis ca vor inlocui rivalitatea din campionat cu spectacolul total, pentru o seara in care baschetul va straluci la intensitate maxima in fosta Capitala a Transilvaniei.


Eniko Tarta (CSU Alba Iulia) - Echipa Nordului:
"Ma bucur foarte tare si sunt extrem de onorata ca voi participa la COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA. Este pentru prima data cand particip la un asemenea eveniment si cred ca ne vom simti foarte bine. Pentru o seara vom lasa de-o parte rivalitatea si ne vom stradui sa facem un spectacol minunat. Orasul Alba Iulia merita din plin o asemenea sarbatoare! Suporterii nostri sunt infocati si cu siguranta ca vor face o atmosfera incredibila! Ii asteptam pe toti cu mare drag la sala, sa fie alaturi de noi la meciul stelelor!"
 
Andra Ionescu ( Rapid Bucuresti) - Echipa Sudului:

"Sunt onorata ca voi participa la COSMOTE ALL STAR GAME ALBA IULIA. Ma bucur ca am fost votata si inclusa in echipa Sudului. Pot sa va marturisesc ca nu am emotii, ci am foarte marrri emotii! Nu stiu ce ma va astepta acolo, insa abia astept sa ajung si sa ma integrez in toata aceasta atmsofera. Cu siguranta COSMOTE ALL STAR GAME va fi atractiv. Acest lucru tine in primul rand de noi si sper sa ne ridicam la intaltimea asteptarilor, sa  facem un show de zile mare pentru fani. Ma intrebati daca voi participa la concursul de Miss... Dificila intrebare, n-am idee ce sa va raspund, pentru ca nu stiu daca voi fi selectata pentru acest concurs. Sunt convinsa insa ca maine va fi o seara magica la Alba Iulia!"

Claudia Pop (CSM Satu Mare) - Echipa Nordului:
"Ma astept la o sala arhiplina la Alba Iulia. In ultima etapa de campionat am jucat acolo si atmosfera a fost extrem de frumoasa. Publicul stie mult baschet si iubeste acest sport. Cred ca organizarea va fi la cel mai inalt nivel si anticipez ca va iesi un spectacol pe cinste, chiar daca,din pacate, unele jucatoare foarte valoroase vor absenta din motive personale la COSMOTE ALL STAR GAME."

Florin Nini (CSM Targoviste) - Antrenor Echipa Sudului:
"In primul rand, multumesc celor care m-au votat si au considerat ca munca pe care am depus-o de-a lungul timpului a fost una de calitate. Mergem la Alba Iulia sa facem o buna propaganda baschetului, sa avem o conduita de valoare in teren. Cred ca trebuie sa ii incantam pe cei care ne vor urmari cu evolutia de pe parchet, sa impletim jocul cu spectacolul. Publicul din Alba Iulia este unul foarte iubitor de baschet si cu siguranta vor veni foarte multi fani la eveniment. Sunt onorat ca voi avea cele mai valoroase jucatoare din campionat la dispozitie si totodata ma bucur. Este si un dictor care spune ca "multi dintre bucatari stiu sa gateasca, dar bucatarii desavarsiti sunt cei care stiu sa aleaga reteta potrivita."

Dan Fleseriu (CSM Satu Mare) - Echipa Nordului:

"Maine seara cred ca va iesi un real spectcol la COSMOTE ALL STAR GAME 2012. Sala va fi foarte plina si jucatoarele vor fi impinse de la spate sa dea totul pentru un show de neuitat. Ma bucur ca am fost desemnat ca unul dintre antrenorii echipei NORDULUI, este un sentiment de implinire cand primesti o astfel de veste. Eforturile pe care le faci in meseria de antrenor sunt practic recunoscute printr-un astfel de eveniment. De asemenea, sunt foarte onorat sa am in lot atatea jucatoare de valoare!"

Dan Militaru (Rapid Bucuresti) - Antrenor Echipa Sudului:
"Ma onoreaza sa fiu nominalizat la un astfel de eveniment. COSMOTE ALL STAR GAME este un spectacol si o buna ocazie pentru a promova acest sport minunat. Fanii din Alba Iulia vor avea ocazia sa urmareasca pe viu crema baschetului romanesc si ma bucur ca Federatia a decis ca fiecare echipa sa aiba cate o reprezentanta. Va fi interesant sa am pe banca atatea jucatoare de valoare si sunt convins ca spectacolul este garantat."



Cosmote ALL STAR GAME ALBA IULIA 2012 - FEMININ


Parteneri